Άνοιξε τον λογαριασμό των γκολ ο Γιόνδης.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, στην επιστροφή της στην Football League η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που πήρε το τρίποντο στην έδρα του Θρασύβουλου με σκορ 0-1.

Η Αναγέννηση στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, με τους νεαρούς παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου να δείχνουν την κατάλληλη ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους και μάλιστα δεν θα ήταν παράτολμο να πούμε ότι σχεδόν δεν άφησαν περιθώρια για κάτι καλύτερο στην γηπεδούχο ομάδα του Θρασύβουλου, που ήταν ακύνδινη σε αυτό το πρώτο ημίχρονο.
Ο δυνατός άνεμος έπαιξε και αυτός τον ρόλο του με το χρυσό γκολ του Γιόνδη να είναι αρκετό, ώστε η Αναγέννηση να πετύχει μια σπουδαία νίκη που θα την βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Φυλής ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε την Αναγέννηση αλλά χωρίς να καταφέρει κατι το αξιόλογο πέραν από το δοκάρι στην εκπνοή του παιχνιδιού.
Δοκάρι είχε επίσης και η Αναγέννηση που στάθηκε πολύ καλά αμυντικά με κορυφαίους στην συνάντηση τους Τέλλο,  Σπαθάρα, Σερέτη και Γιόνδη χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν ο Κανελόπουλος, Καρλόπουλος και Ζουμπουλάκης. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
11΄ο Κανελλόπουλος έκανε σουτ αλλά ο Βοσνιάδης μπλόκαρε την μπάλα.
17΄ο Αλμπάνης με απευθείας χτύπημα φάουλ εκτέλεσε αλλά ο Ανδριόλας μπλόκαρε.
36΄ Φάουλ για την Αναγέννηση ο Μπέκα εκτέλεσε και ο Γιόντης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
43΄ ο Καρλόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο καθυστέρησε και ανακόπηκε απο τους αμυντικούς της Αναγέννησης.
55΄ Ο Γιόνδης έπιασε δυνατό σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδριόλα και έφυγε άουτ.
62΄ ο Μπέκα εκτέλεσε φάουλ το γυριστό σουτ του Τέλλου έφυγε άουτ.
74΄ ο Καρλόπουλος με δυνατό σουτ και με την εύνοια του αέρα, θέλησε να ξεγελάσει τον Βοσνιάδη που έδιωξε δύσκολα με γροθιές.
84΄δυνατό σουτ απο τομ Μπάτσι η μπάλα έφυγε άουτ.
90+ εκτέλεση φάουλ του Κακαρά απο καλή θέση η μπάλα κτύπησε στη συμβολή των δοκών της Αναγέννησης και απομακρύνθηκε απο τους αμυντικούς.

Άριστος ο Διαιτητής: Ευαγγέλου με Α Βοηθό: Νακόπουλο και Β Βοηθό: Χαρίτο όλοι του Σ/Δ Αθηνών.

Κιτρίνησε τους: Σύρος, Παναγιωτάκος -Σπαθάρας,Μπαξεβάνος, Γιόνδης και Βοσνιάδης.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(Γεωργαμλής): Ανδριόλας, Ζουμπουλάκης, Βασιλείου, Σύρος, Κόλτζος, Σκόνδρας(46΄Μπάτσι), Ψιάνος)(79΄ Κακαράς), Νικολάου, Παναγιωτάκος(63΄Βλάχος), Κανελλόπουλος, Καρλόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος Θ., Σπαθάρας, Τέλλος, Αλμπάνης(67΄ Μυλωνάς), Ντατίδης, Μπαξεβάνος (92´ Χατζόγλου), Μπέκα, Σερέτης, Γιόνδης, Τσίκος(50΄Παντελίδης).

Πέτρος Σαρακινίδης