Η γιορτή στα Γιαννιτσά και σε ολόκληρο τον δήμο Πέλλας συνεχίζεται, δεκάδες φίλαθλοι, γλέντησαν μέχρι το πρωί, σε ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης,  την άνοδο με ζωντανή μουσικη και χορό. Οι www.matiespellas.gr  και ο Γιώργος Χατζηχρήστος μίλησε αποκλειστικά με τον προέδρο της Αναγέννησης,  τον πρόεδρο της ένωσης ποδοσφαίρου Πέλλας και τον γενικό γραμματέα του συλλόγου σε έναν ατέλειωτο γλέντι που στήθηκε στην πόλη για την μεγάλη επιστροφής της ομάδος στην Β´ Εθνική . Μετά από 18 χρόνια και με την συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση της.
Να δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις των 3 παραγόντων της Πέλλας.

Λάκης Καραογλανίδης (πρόεδρος Αναγέννησης):Το όνειρο για την πόλη είναι πραγματικότητα και είναι το κερασάκι της τούρτας γενεθλίων για την συμπλήρωση 50 ετών από την δημιουργία της ομάδος. Σήμερα  είναι μια μέρα δικαιώσης, για όλους τους ανθρώπους ,που πίστεψαν σε αυτήν την άνοδο . Ο κόσμος μας πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα και να την στηρίξει στην προσπάθεια που θα κάνει στην football λίγκα. Η ομάδα βρίσκεται στην θέση που της αξίζει, η προσπάθεια μας Ώςώς διοίκηση είναι να ενισχύσουμε σημαντικά την ομάδα και να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα όπου θα μετέχει, η ομάδα μας θα λειτουργήσει οργανωμένα και προγραμματισμένα ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και δυνατή και όχι απλά να είναι ένας κομήτης στην κατηγορία. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου για την προσπάθεια δικαιώσης τον Γιώργο Βογιατζή και τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΠέλλας κ Νουσηκυρου για την βοήθεια τους (θα αναφερθώ σύντομα στην συνέντευξη τύπου που θα δώσω σε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα μας). Η Αναγέννηση σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας θα δώσει βαρύτητα στην δημιουργία μαθητικής κερκίδας με δωρεάν κάρτα μέλους στους μαθητές ώστε να δημιουργήσουμε την νέα φουρνιά οπαδών της αγαπημένης μας Αναγέννησης

Άλκης Νουσηκυρου (πρόεδρος ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πέλλας ):
Ζούμε σήμερα ιστορικές στιγμές , είναι μέρα δικαιώσης του λαού της Αναγέννησης Γιαννιτσών , μια μέρα δικαιώσης του πρόεδρου της ομάδος κ Καραογλανίδη, ο όποιος με τις προσπάθειες του και των συνεργατών του δικαίωσε την ομάδα της Πέλλας την ιστορική Αναγέννηση. Η ομάδα επιστρέφει στα σαλόνια του ποδοσφαίρου που τις αξίζει. Αυτό που επιτεύχθηκε σήμερα αποτελεί την αφετηρία να ζήσουμε καλύτερες στιγμές για το ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών και του νομού Πέλλας γενικότερα.
Γ. Βογιατζής (Γ. Γραμματέας Αναγέννησης ) Η Αναγέννηση Γιαννιτσών στα 50 χρόνια ιστορίας της πέρασε από 40 κύματα, από το στάδιο της διάλυσης  μέχρι την άνοδο της. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο Κ. Καραογλάνίδη και τον πρόεδρο της ένωσης μας κ Νουσυκηρου. Και σε όλους που αγωνίστηκαν για το καλό της ομάδος μας.

Γιώργος Χατζηχρήστος