Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας παίδων της σχολής μας έτσι ώστε να είναι έτοιμη στο ραντεβού της έναρξης του πρωταθλήματος (ΕΠΣΜ) στις αρχές Οκτωβρίου.Παράλληλα με γοργούς ρυθμούς συγκροτούνται και τα υπόλοιπα τμήματα (Προπαίδες, Τζούνιορ, Προτζούνιορ) με  τους μικρούς να μπαίνουν στις προπονήσεις την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου (18:00μ.μ.).
 
                                                                Διάρθρωση τμημάτων-προπονητές
 
    Παίδες         (γεννηθέντες 1997 και νεότεροι)  προπονητής,  Μπάρμπας Αναστάσιος
   
    Προπαίδες   (γεννηθέντες 1999 και νεότεροι)  προπονητής,  Βασιλειάδης Ιωάννης
 
    Τζούνιορ      (γεννηθέντες 2001 και νεότεροι)  προπονητής,  Νεοφυτίδης Νικόλαος
 
    Προτζούνιορ (γεννηθέντες 2003 και νεότεροι)  προπονητής,  Καρακάσης Εμμανουήλ
    και Μπαμπίνι
 
Όλες οι προσπάθεις που καταβάλλονται γίνονται για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά θα ενημερώνονται και θα εκπαιδεύονται στην τεχνική, την τακτική, την υγιεινή αλλά και τη σωστή διατροφή. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε κάθε μικρός ποδοσφαιριστής να έχει ίσες ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάλογα με την πρόοδο που θα κάνει, να συμμετέχει σε πρωτάθλημα ανάλογης δυναμικότητας ή και φιλικούς αγώνες. Όλα τα παιδιά θα παίζουν αγώνες μιας και το ζητούμενο και στον αθλητισμό είναι το παιχνίδι και η συμμετοχή. Θα υπάρξει η δυνατότητα εξειδικευμένης ή και εξατομικευμένης προπόνησης (τερματοφύλακες, νέες εγραφές στη διάρκεια του έτους, ιδιαίτερες ανάγκες κάποιου ποδοσφαιριστή κλπ.) Για όλα τα παιδιά θα τηρούνται κάρτες παρουσιών, επιδόσεων και σωματομετρικών στοιχείων). Οι καιρικές συνθήκες δεν θα αποτελούν αιτία ματαίωσης της προπόνησης. Σε πρίπτωση "δύσκολων" καιρικών συνθηκών θα γίνεται μάθημα θεωρίας σε παρακείμενο χώρο που χρησιμοποιούμε στο γήπεδό μας.
 
                                                                                  Φιλοσοφία
Στόχος μας είναι η σφαιρική προσέγγιση του μικρού αθλητή, φέρνοντάς τον σε επαφή με σωστά πρότυπα, και αξίες (λειτουργώντας συμπληρωματικά μα το σχολείο) και στη συνέχεια η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή. Η κοινωνικοποίηση και η ομαλή ένταξη στην ομάδα. Η δημιουργία συλλογικής συνείδησης και η έμφαση στις αξίες της αλληλεγύης και της πειθαρχίας. Η ανάδειξη της άμιλας και ο εξωστρακισμός του εγωιστικού ανταγωνισμού. Η δημιουργία και η προσήλωση σε βασικό στόχο με διαρκή προσπάθεια και επιμονή.Επικαιροποίηση του "νους υγιής εν σώματι υγιεί" μακριά από κακές επιρροές και επικίνδυνες καταστάσεις. Τέλος φιλοδοξούμε όλα τα παιδιά να τα κρατήσουμε στον αθλητισμό και όσα μπορούν και θέλουν όταν έρθει ο καιρός και είναι κατάλληλες οι συνθήκες να κάνουν πρωταθλητισμό, εφοδιασμένα όμως με όλες εκείνες τις αντιστάσεις που θα τα συγκρατήσουν να μην παρασυρθούν και χαθούν τέλικά στο αδηφάγο σύστημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.