ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2011-2012)
 
Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 καθώς και τις ημερομηνίες έναρξης εγγραφών και προπονήσεων.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, καθημερινά στο γραφείο του γηπέδου μας στον Πλατανότοπο. (Πληροφορίες: τηλ.:6971816046 κ. Μυστρίδης Παναγιώτης).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν γιατί μες στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν καταρτισθεί τα τμήματα-ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και της ΕΠΣ Πέλλας. 
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσουν επίσημα τη Δευτέρα 22 Αυγούστου.
Πιστεύουμε και ελπίζουμε η χρονιά φέτος γενικά για την Αναγέννηση να είναι καλύτερη και πιο αποδοτική από πέρυσι αφού ξεκινάμε με τους καλύτερους οιωνούς (ανανεωμένο προπονητικό σχήμα, καλύτερη οργάνωση, άριστο υλικό), θέλουμε να χαρούμε πρωτιές ή έστω καλές πορείες για τα τμήματά μας και για τη μεγάλη ομάδα της «οικογένειάς μας» να βρεθεί λύση και να παραμείνει και να αγωνίζεται στη θέση που της αρμόζει και που κατέκτησε αγωνιστικά.
Τέλος η διοίκηση του ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ εύχεται στους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους να πάει καλά η νέα περίοδος 2011-2012 (όχι μόνο αγωνιστικά-εμείς από την πλευρά κάνουμε ότι μπορούμε συμπιέζοντας όσο γίνεται το κόστος κρατώντας την εισφορά στα ίδια επίπεδα για πολλοστή φορά παρά τη μεγάλη πίεση που δεχόμαστε λόγω της κρίσης) μακριά από κάθε είδους προβλήματα.