Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας 2017 ξεκίνησε, καθώς την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, λήγει η κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχών. Οι δρομείς από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας αλλά και από όλη την Ελλάδα μαζί με τους εθελοντές, από την έως τώρα ανταπόκριση, αναμένεται να ξεπεράσουν τα 2500 άτομα.
Μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες!  
Ο δήμος Πέλλας προετοιμάζεται εντατικά για την υποδοχή των δρομέων από όλη την Ελλάδα. Οι εγγραφές γίνονται κυρίως ηλεκτρονικά και όλες οι πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα ημιμαραθωνίου του δήμου Πέλλας, www.giannitsa.gr/marathon. Πανελλήνιες αθλητικές ιστοσελίδες ενημερώνουν και διαφημίζουν το Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών.
                                 Συμμετέχουν οικογένειες, παιδιά, φίλοι, ομάδες
Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ομαδικές συμμετοχές φίλων με τις οικογένειές τους καθώς με τους παράλληλους αγώνες των 6.000μ και των 1.000μ δίνεται η δυνατότητα για μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.   
 Επισημαίνεται πως στο δρόμο των 6.000μ τα παιδιά θα συμμετάσχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκων, όπως και τα νήπια που θα συμμετάσχουν στο δρόμο των 1.000μ.
Οι οικογένειες δίνουν μία μόνο συνδρομή ανεξάρτητα με τα άτομα που συμμετέχουν και όλοι οι μαθητές – φοιτητές  και οι άνεργοι τρέχουν ελεύθερα χωρίς συνδρομή.  
Παρακαλούμε οι εγγραφές να γίνονται άμεσα και όχι την τελευταία εβδομάδα ώστε να διευκολυνθεί η προετοιμασία.  
Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης.
Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50850-fax 23820 21 544, email: aodig@giannitsa.gr