Με το δεξί ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών το 2017 στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα  taekwondo της Ε.Τ.Α.Β.Ε.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδας στις 11 και 12 Φεβρ. 2017 στη ΧΑΝΘ, με συμμετοχή 1283 αθλητών-τριων.
Οι προπονητές του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών  Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η αργυρή Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, «έριξαν» στην μάχη 50 αθλητές-τριες που κατάφεραν να κερδίσουν 28 μετάλλια από τα οποία 15 χρυσά, 3 αργυρά και 10 χάλκινα μετάλλια, ανεβάζοντας τον «Φίλιππο» Γιαννιτσών στην κορυφαία θέση μεταξύ όλων των συλλόγων. 
Οι προπονητές του συλλόγου φανερά χαρούμενοι, μεταξύ άλλων μας είπαν: «για άλλη μια φορά ξεκινήσαμε καλά και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε, είναι παράδοση εδώ κι πολλά χρόνια ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών να είναι στην κορυφή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά  και ιδιαίτερα για την Σωτηριάδου Μαρίνα, Σγορούδη Σταυρούλα και Χατζηλιάδη Γεώργιο για τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασαν από άλλους προπονητές για την παρουσία τους, καθώς και για όλη την μεγάλη αγωνιστική ομάδα και ξεχωριστά για τον Καζαλτζή Αθανάσιο ο οποίος επανήλθε μετά από σοβαρό τραυματισμό και απουσία 8 μηνών και την Τσεκούρα Κωνσταντίνα που πήρε την πρώτη ημέρα το Χρυσό στις Νεανίδες και τη δεύτερη μέρα το χρυσό στις γυναίκες. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό για να είναι η ομάδα όπως κάθε χρόνο στην πρώτη θέση. Συγχαρητήρια σε όλους».
 Οι αθλητές-τριες του «Φίλιππου» Γιαννιτσών  που διακρίθηκαν είναι:
Χρυσά μετάλλια: 1)Βοϊτσίδου Ελένη-Μαρία, 2)Γαβριηλίδου Σεβαστή, 3)Θεοδωρίδου Νερατζούλα, 4)Πασχαλίδου Χριστίνα –Μαρία, 5)Πλαλής Στέργιος, 6)Πλεπλές Πρόδρομος, 7)Σωτηριάδου Μαρίνα, 8)Τσεκούρα Κωνσταντίνα, 9)Χατζηκόιτσης Γεώργιος, 10)Χατζηλιάδης Γεώργιος, 11)Αμανιός Βασίλειος, 12)Παναγιωτίδου Έλσα, 13)Πουρσανίδης Αχιλλέας, 14)Σγορούδη Σταυρούλα, 15)Τσεκούρα Κωνσταντίνα (γυναικών).
Αργυρά μετάλλια: 1)Ιορδανίδου Παναγιώτα, 2)Ωραιοπούλου Σαββάτω-Δήμητρα, 3)Τσαμαλδούπη Λεμονιά.
Χάλκινα μετάλλια: 1)Βογιατζόγλου Ιωάννης, 2)Καζαλτζής Αθανάσιος, 3)Ντιούδης Ζαχαρίας, 4)Ασταρτζή Μάρθα, 5)Ιμβριώτης Γεώργιος, 6)Κουδέρης Πασχάλης-Ραφαήλ, 7)Μηνάς Ελευθέριος, 8)Τσόμπη Χριστίνα, 9)Χατζηπαρασίδου Άννα, 10)Χατζόπουλος Κωνσταντίνος.