Ο ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΥΣΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TOR TRE TESTE
TOR TRE TESTE SALONICCO

Η ιταλική ακαδημία ποδόσφαιρου TOR TRE TESTE Θεσσαλονίκης πιστοποιεί  με το παρόν έγγραφο , την επίσημη συνεργασία της  με την ομάδα ποδοσφαίρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για δυο χρόνο πιλοτικά , με προοπτική  την επέκταση της συνεργασίας μας  και  για  τα επόμενα δυο χρόνια.
Η συνεργασία μας αυτή θα έχει μοναδικό σκοπό την συνεχείς ενημέρωση των προπονητών , με στόχο την καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών της ακαδημίας.
TOR TRE TESTE SALONICCO

Η ιταλική ακαδημία ποδόσφαιρου Θεσσαλονίκης βεβαιώνει ότι  ο κ. ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ από της 20/3/2017 είναι  ο επίσημος συνεργάτης μας  στο νομό  ΠΕΛΛΑΣ , όπως και επίσης είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας ποδόσφαιρου με την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και έχει συνεργασία μαζί μας για τα επόμενα δυο χρόνια όπως γράφει  και στο έγγραφο που του έχουμε αποστείλει .

Με εκτίμηση

Ο  ιδιοκτήτης

Valantis     Spanidis